Bispetorv | Hjørring

Bispetorv Bycenter er et moderne, multifunktionelt bycenter med 4.000 m2 Føtex dagligvarebutik, 8.000 m2 butikker, bl.a Toys'r'us, Elgiganten og Harald Nyborg.

Vi har udviklet Bispetorv Bycenter på den tidligere slagterigrund i Hjørring. Bispetorv Bycenter er et moderne, multifuktionelt bycenter med 12.000 m2 butikker, 5.000 m2 lejeboliger og mulighed for yderligere 8.000 m2 kontor, boliger, restaurant, hotel, liberale erhverv, offentlige formål m.v.

Byggeroet blev påbegryndt i august 2009 og opføres i etaper. Etableret og i drift er Føtex, Toys'r'us, Elgiganten, Harald Nyborg, Vordingborg Køkkenet, Petworld og Café Bispetorv.

5.000 m2 byggeretter blev i december 2010 solgt til Boligselskabet af 1964 i Hjørring og i dag er der 52 attraktive familieboliger ned mod Svanelunden og Folkeparken.

Bispetorv Bycenter har en unik beliggenhed både i forhold til Hjørring Bymidte, gågade, offentlige transportmuligheder samt i forhold til hovedvejene ind og ud af byen. Samtidig grænser det kommende bycenter op til Hjørrings store bypark Svanelunden - det smukkeste rekreative område i byen.

Læs mere om bycentrets udvikling og muligheder på www.bispetorv-bycenter.dk